Salt og peber er obligatorisk til en god steak. Der er diskussion om hvorvidt man kan komme peber på steaken før man steger den, men det plejer at gå. Kom en god sjat salt og peber på steaken på hver side inden du steget den og giv den en smule mere efter den er serveret. Nogle mener at fint kød ikke skal have salt og peber, men det er løgn. Salten forstærker kødsmagen i steaken og peber er bare godt.
Et eller to fed hvidløg kan hjælp rigtig meget på steakens smage. Man kan enten ligge dem på panden i fedtstoffet, så de giver en god smag til fedtstoffet som, går til steaken, eller man kan presse fedet ud ovenpå steaken mens man steger den. Begge ting forbedrer steakens smag utroligt meget og kan kraftigt anbefales.
Du behøver ikke begrænse dig selv med salt og peber. Hvis du elsker paprika, så kan det også bruges, rigtig mange krydderier og urter kan være med til at forbedre smagen af din stærk og gøre den mere unik. For eksempel noget timian på panden sammen med fedtstof, eller andre urter. Eller et grillkrydderi, hvad end du tror smager godt.
Smør er godt til alle steaks, både som fedtstof men også som krydderi. Lige inden du tager steaken af panden så smæk en klat smør på og gnid den rundt på steaken, det giver steaken en nærmest sød fornemmelse som er rigtig lækker. Steaken kan også serveres med en klat smør på. Her bruges ofte kryddersmør, som også er utroligt godt både på banden og til servering. Det kan være hvidløgssmør eller persillesmør og meget mere.