Her ved KDK (Kend Dit Kød) elsker vi kød, specifikt oksekøds steaks. En steak kan være alt fra restsalg i Bilka
til japansk Kobe fra Mash Penthouse. Og da der er ingen tvivl om den ene er bedre end den anden,
betyder det ikke den fra Bilka er dårlig, ikke hvis du ved hvad du skal. Her går vi op i at informere
folk om de forskellige slags kød og hvordan man tilbereder hvert stykke kød for at få det mest mulige ud af det.
Og vi går op i general information om at lave steaks så folk også kan eksperimentere selv.
Udover at informere folk, tilbyder vi også at være en del af vores organisation.
Her kan du gratis få ugentlige nyheder om gode tilbyder på kød eller nye opskrifter man skal prøve.
Derudover kan du melde dig til et abonnement hvor vi har 3 forskellige at vælge imellem, med en pris selvfølgelig.
Her sender vi dig høj kvalitets kød hver måned samt opskrift og krydderier samt alt andet du skal bruge til opskriften.
Derudover tilbyder vi limited edition tilbud på vores eget mærke, KDK støbejernpander og stegegafler og meget mere.